Британски беше отстранен от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън след

...
Британски беше отстранен от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън след
Коментари Харесай

Хванаха британски депутат да гледа порно в парламента

Британски беше отхвърлен от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън след обвинявания, че е гледал порнография на телефона си в залата на Камарата на общините. Нийл Париш сподели, че е отворил нецензурното наличие по простъпка, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Париш беше отхвърлен през вчерашния ден от депутатското си място, откакто се явил пред  комисаря по парламентарни правила. Той сподели, че ще продължи да е член на Народното събрание до момента в който тече инспекция против него. 

Попитан от кореспонденти дали е отворил нещо на телефона си по простъпка, Париш сподели: „ Да, само че дано изчакаме инспекцията по случая “.

Британска медия заяви, че министърка от държавното управление споделила, че е видяла сътрудник да преглежда нецензурен материали до момента в който седи до нея в залата на Камарата на общините по време на чуване на комисия. 

В изявление за в. „ Таймс “, оповестено през днешния ден, брачната половинка на Париш сподели, че не знае нейният брачен партньор да е правил нещо сходно преди и го дефинира като  „ прелестен човек “, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР